Smidigare avtalshantering för företag inom musik

Bykalle

Smidigare avtalshantering för företag inom musik

För den som driver ett företag inom musik, exempelvis ett skivbolag eller själv producerar musik, är tyvärr att hantera olika avtal en stor del av arbetsdagen. Tänk om det inte behövde vara så och den som arbetar med musik kunde lägga en större del av sin tid på sitt kreativa skapande? Det är faktiskt möjligt med smarta lösningar för avtalshantering. Vi berättar mer här.

Precisely fixar avtalen

Den digitala lösningen för avtalshantering, Precisely, grundades 2014 av Nils-Erik Jansson. Idén till den digitala lösningen kom till honom under hans juridikstudier då han såg hur lång tid advokatfirmor faktiskt la ned på att hantera olika avtal. Timmar gick helt enkelt åt till diskussioner och avtalshantering. Nils-Erik insåg att dessa timmar istället skulle kunna ägnas åt faktiskt arbete. Precis som i det juridiska området går även mycket tid åt till avtal inom musikområdet. Därför kan en lösning för avtalshantering passa lika bra där. Ta del av denna lösning genom att surfa in på https://precisely.se/sv/ och undersök hur den kan förenkla er avtalshantering. Visste du att det idag blir vanligare och vanligare för företag att använda sig av digital avtalshantering istället för att sköta processen manuellt?

Så fungerar digital avtalshantering

Det finns mycket som en lösning för digital avtalshantering kan hjälpa företaget med. Har ni till exempel många återkommande avtal? Då går det att enkelt skapa en mall för dessa så att avtalen inte behöver göras om hela tiden. Precisely låter er också dela arbetsbördan mer effektivt eftersom programmet hjälper till med att skicka rätt uppgift till rätt person. Finns det till exempel avtal av mindre tyngd? Då går det att låta anställda med mindre erfarenhet hantera dem utan risk. Tidigare kanske den som satt högst upp i företaget behövde hantera alla avtal, men med den här lösningen kommer ni runt det problemet.

Positivt med lösningen är också att den samlar all avtalsinformation på ett och samma ställe. Man behöver alltså inte riskera att tappa bort viktiga avtal bland olika mappar och dokument. Det är en stor trygghet som är mycket värd.

Lägg kompetensen där den behövs

Genom att byta till en digital avtalshantering frigör företaget mängder av tid som kan gå till att bygga på tillväxten istället. Olika kompetenser får alltså mer tid över för att fokusera på sina expertområden istället för att hantera olika avtal. Man kan säga att lösningen på så sätt faktiskt kan spara pengar åt företaget på ett effektivt sätt. Det finns ett citat som säger att man ska göra det man är bra på, något som blir mycket enklare med en digital avtalshantering.

About the author

kalle administrator